smarteducation is een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverlener in het kader van de maatregel KMO-Portefeuille. Hierdoor kunnen kleine en middelgrote ondernemingen opleiding aankopen bij smarteducation en wordt 40% van het inschrijvingsgeld betaald door deze subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid!

Ons erkenningsnummer is DV.O215364. De NACE-code voor ambulante revalidatieactiviteiten: 86905

Stappenplan aanvraag KMO-Portefeuille

  1. U schrijft zich in voor een opleiding via de website van SmartEducation. Meteen na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van uw inschrijving. In bijlage vindt u de proforma factuur met alle info die u nodig heeft om een subsidieaanvraag in te dienen. Opgelet : indien u deze email niet ontvangen heeft, controleeer dan zeker uw ‘ongewenste mail’!
  2. Indien u voor de eerste maal gebruik maakt van de KMO-portefeuille dient u onmiddellijk uw onderneming te registreren op de website van het ‘Agentschap Innoveren en Ondernemen’. Dit kan enkel via uw identiteitskaart en kaartlezer! U dient enkele gegevens over uw onderneming te verifiëren en in te vullen.
  3. Indien u reeds eerder betaald heeft via de KMO-portefeuille of uw registratie is in orde, dient u zo snel mogelijk uw subsidieaanvraag in orde te brengen via de website van de KMO-portefeuille. Ons DV.O-nummer = DV.O215364
  1. Na het doorlopen van de 5 tabbladen, ontvangt u via mail een ‘aanvraag tot storting’. Nadat deze storting van uw eigen aandeel (60%) door Sodexo Belgium nv ontvangen wordt, maakt de Vlaamse Overheid de subsidie (40%) eveneens over naar deze rekening. U ontvangt hiervan een melding per e-mail. Opgelet: deze totaalsom wordt op dit moment nog niet betaald aan uw SmartEducation.
  2. Van zodra het totale bedrag (= inschrijvingsbedrag van uw opleiding) in de KMO-portefeuille zit, geeft u de opdracht tot het betalen van de factuur aan SmartEducation. U dient dus nogmaals in te loggen en uitdrukkelijk de opdracht tot betaling te geven (via de betaalknop). Als mededeling vermeldt u ‘uw naam’ en het ‘ordernummer’ dat u rechtsbovenaan het pro formafactuur terugvindt.
  3. Wanneer de betaling bij SmartEducation geregistreerd wordt, ontvangt u hiervan een bevestiging met in bijlage het definitieve factuur. Let wel: betalingen van Sodexo aan SmartEducation vzw zijn meestal een twee- tot drietal weken onderweg.
  4. Na deelname van de opleiding ontvangt u een aanwezigheidsheidattest.

Extra info :