Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CAMPUS+ : Een carrière in de kinesitherapie, maak een vliegende start! – Prof Ludo Poelaert

4 december, 2018 - 19:00u - 22:00u

Een carrière in de kinesitherapie, maak een vliegende start!

Docent : Prof. Ludo Poelaert (UGent)

Inhoud : 

Bijna is het zover, binnenkort behaal je dat prachtige diploma van kinesitherapeut waar je al zolang naar hebt uitgekeken. Een bekroning van jarenlange toegewijde inzet en de start van een interessante loopbaan. De universitaire opleiding kinesitherapie in België staat bekend als één van de beste in de wereld en je hebt vele technische en therapeutische vaardigheden geleerd, een wetenschappelijk en kritische blik  kennis en know-how opgedaan.

En nu…? Klaar om aan de slag te gaan?

Wil je als kersverse kinesitherapeut in de toekomst het verschil gaan maken, dan laat deze inspirerende avond je ongetwijfeld al enkele stappen in de goede richting zetten.

Leerdoelen :

Een eigen praktijk beginnen?
– Hoe doe ik dat? Welke do’s en don’ts mag ik echt niet missen?
– Waar moet ik absoluut op letten om mijn praktijk uit te bouwen?
Of ga je eerst praktijkervaring opdoen bij een zelfstandige kinesitherapeut, of start je als loontrekkende in een zorginstelling?
– Hoe werk ik goed samen met nieuwe ervaren collega’s? Hoe steek ik het meest op van hen?
– Hoe kies ik de juiste kinesitherapiepraktijk die bij me past? Waar let ik op?

De antwoorden hierop worden je aangereikt op deze Campus+ opleiding, onder leiding van top-coach Ludo Poelaert.

Datum : dinsdag 4 december 2018 – 19-22u

Doelgroep van de cursus : masterstudenten kinesitherapie, pas afgestudeerden kinesitherapie (minder dan 1 jaar werkervaring)

Prijs : 30€

Inbegrepen : Syllabus, frisdrank

Docent : Ludo Poelaert

Ludo is een top-coach in de wereld van de zorg.  Hij begeleidt dagelijks kinesitherapeuten, osteopaten, chiropractoren, artsen en ook instituten in de Belgische zorgwereld. Zijn enthousiasmerende coaching-stijl is stilaan een begrip geworden. Wie iets bruikbaars wil leren over zichzelf en wie succesvol wil leren zaken doen in de zorgsector, zit bij deze man aan het juiste adres. Hij kreeg de kans zich te vervolmaken aan de meest prestigieuze managementscholen zoals de Vlerick Business School, de London Business School en de Insead Business School. Daar kwam hij o.a. in aanraking met de sociale psychologie en begreep onmiddellijk het belang ervan. De combinatie van succesvol business doen binnen een sociaal empathisch kader, maakt hem uniek. Hij vervulde achtereenvolgens belangrijke rollen bij Apple Computer, Adecco en BarryCallebaut. Ludo is verder ook professor aan de Ugent en doceert management in al zijn aspecten. Telkens geeft hij bijzonder veel aandacht voor de mens achter de business.

 

 

Gegevens

 • 4 december, 2018
 • 19:00u - 22:00u
 • 30€

Locatie

 • Manual Therapy : Manips & more (Lower Body) - Katrien Bartholomeeusen

  14 december 2018 - 09:00u - 17:00u

  Antwerpen – TPC

  Deze opleiding is een uitgelezen kans voor de manueel therapeut die zijn vaardigheden wil opfrissen en/of verfijnen. Zet je schrap voor 1, 2 of 3 dagen boordevol hands-on skills en klinisch redeneren.

 • Dry Needling - Top 30 muscles - Johnson McEvoy & Florian Wick

  13 december 2018 - 15 december 2018

  Leuven – Novotel

  This 3-day indroductory course covers the foundations of dry needling, the myofascial pain syndrome, trigger points and the clinical highlights of dry needling. The course is a hands on course. Partic

 • 'Musculoskeletal Ultrasound' - Marc Schmitz (module 3)

  14 december 2018 - 15 december 2018

  Gent – Europahotel

  Met echografie (Musculo Skeletal Ultrasound) kunnen real-time opnamen gemaakt worden van het bewegingsapparaat. Echografie biedt tegen lage kosten een non-invasieve methode om diagnostische informatie